Cakepops
Kaka på en pinne? =)
Första gången jag provade att göra cakepops, men jag kan lova er att det inte blir den sista ;)
Nästa gång ska jag dock frysa "bollarna" lite längre så chokladen stelnar lite fortare och inte börjar rinna.
Som ni ser på mini-linserna så hann de halka ned innan jag hann slänga in de i kylen.
Recept
1 förpackning kladdkakeballerina
50 gram philadelphiaost
ca 100 gram mörk choklad.
Du kan även blanda och ha både ljus och mörk choklad.
Kakpinnar (jag har inte fått hem min beställning än med riktiga kakpinnar så
jag tog vanliga grillpinnar, funkade lika bra)
& självklart strössel!
Mixa kakorna med philadelphiaosten till en smidig smet. Rulla till bollar i valfri storlek, in med de en stund i frysen.
Smält chokladen, doppa pinnarna i chokladen och sätt på bollarna för att få en "klister" effekt så de inte ramlar av. In med de igen i frysen/kylen. Doppa hela bollen och dekorera sedan din cakepop! =)
Förvara i kylskåp!
De blev som kladdkakor på pinne kan man säga, väldigt goda!
Har även hört att man kan göra en klassisk chokladbollsmet och sedan
doppa i choklad på samma sätt, får testa det nästa gång!
Vad tycker ni?
Mmmmmmmmmmmmmmmmm